Idé og målsætning

Hovedformålet med Torsdagsherrerne er at fremme det sociale samvær omkring golfspillet.

Alle herrespillere (max. hcp 36) er velkomne, og opfordres til at melde sig til match hver torsdag. Der er altid plads uanset om man møder op alene eller flere sammen. Prøv evt. at kontakte en af os i udvalget hvis du synes det er lidt svært at komme i gang.
Dernæst er formålet at finde årets bedste spiller, som er den, der ved sæsonafslutning har erhvervet flest point i de ugentlige matcher.
Der spilles i tre rækker A, B og C, opdelt efter hcp, således at der statistisk skulle være lige mange i hver gruppe. I hver række gives der points til de første 7 med henholdsvis 10 points, 8 points, 6 points, 4 points, 3 points, 2 points, 1 point.
Ved enhver match betales matchfee for at deltage, inden man slår ud. Matchfee dækker udgifter til præmier for hver enkelt match, og derudover spares der op til årets helt store begivenhed "16.08", som er årets afslutningsmatch. Efter matchen er der en kort generalforsamling. Efter dette går vi over til middag for alle deltagere. Har du deltaget (og betalt) 15 gange i sæsonen, så deltager du gratis i middagen. Efter middagen er der selskabelig hygge, hvor der snakkes og diskuteres ivrigt, og ikke sjældent kommer der også terninger og kortspil på bordene. Vi bør advare om, at denne begivenhed er stærkt vanedannende, og det bliver ofte sent inden de sidste er gået hjem.


"16.08"
Per Seebach beskriver i klubbens jubilæumsskrift, hvorfor herreklubben også har betegnelsen "16.08".
"Benævnelsen "16.08" - otte minutter over fire - kommer af tidspunktet, hvor man under alle omstændgiheder kunne finde en spillepartner, nemlig K.O. Petersen, der alle hverdage var klar til 9 huller netop på dette tidspunkt. Men hvordan? Jo, K.O. Petersen var driftschef på Munke Mølle, og når dagens sidste dybfrosne "Danish" var gjort klar til det amerikanske marked, gik turen til banen, hvor der var afsat en time til spillet inden dagens sidste dont, der for K.O.'s vedkommende afsluttedes i hjembyen Bogense, hvor han var ejer af den lokale biograf."
 
Program for 16.08
09.30    Registrering og betaling
10.30    Velkomst
10.35    Sweepstake
12.00    Gunstart. Der spilles i hold, de tre bedste score på hvert hul tæller.
18.15    Generalforsamling
18.30    Forret
19.00    Præmier for dagens match og kåring af årets torsdagsherre
19.15    Hovedret
20.15    Uddeling af præmier for 5. serie
20.45    Dessert
21.00    Irish Coffee
21.15    Baren er åben. Underholdning for egen regning og risiko
God fest
 
Også i år er Per Justesen, Bulldog Gin sponsor for vores 16.08

 

Website af Kosmos Grafisk i samarbejde med Dynamicweb
Kosmos Grafisk Dynamicweb