Fredagsturneringen

Juniorernes Fredagsturnering er klubbens tilbud til juniorerne om banegolf om fredagen.
Alle der ikke er fyldt 18 år den 1. januar 2015 kan deltage i denne turnering.

Denne turnering er stedet hvor alle klubbens juniorer kan spille sammen med andre juniorer fra klubben, der spilles hver anden fredag, hvor der tees ud mellem kl. 15:30 og 16:00, og der vil normalt være en matchleder/forældre til stede.

Det er forældrene, der sørger for at nybegyndere/små juniorer har hjælp til deres golfrunde. Matchlederen kan selvfølgelig kontaktes for hjælp.

TIlmelding

Tilmelding sker på golfbox senest på spilledagen kl. 15.59.

Se årets fredagsturneringer her

Matchfee

Matchfee er Dkk 10,00 per gang, som betales i kuvert ved sekretariatet. Husk at skrive dato, medlemsnummer og navn på kuverten.

Scorekort

Husk at skrive scorekortet under - Scorekort afleveres i den grønne juniorkasse, som er placeret i forhallen.

Alle spillere skal udfylde deres scorekort med letlæselige tal og bogstaver, det er bedre at udfylde et nyt kort i tilfælde af at det gamle er ødelagt. Husk at se hvilken spilleform der skal spilles.

Rækker

A-rækken handicap til og med 17,0 spiller på stor bane
B-rækken handicap 17,1 til 36,0 spiller på stor bane
C-rækken handicap 37 til 71 spiller 9 hullers stableford på lille bane.

D-rækken handicap 72 spiller 9 hullers stableford fra rød tee på par 3 huller og 150 meter afmærkninger på par 4 huller. Ikke tællende scores. Rækken er tiltænkt helt nye spillere der gerne vil starte forsigtigt op. Hvis en spiller laver mere end 25 point på 9 huller i denne række, reguleres vedkommende ned i hcp. 71 og vil fremover spille i C-rækken.

Order of Merits

A & B spiller i samme række

C spiller i separat række

Points fordeles således
1. plads – 8 point
2. plads – 6 point
3. plads – 4 point
4. plads – 2 point

Ved lige scores er det spilleren med det laveste handicap, der vinder,
Handicapspilleren med flest point i Order of Merits gennem hele året er vinder af turneringen og får Årspokalen – er der flere spillere med flest point får spilleren med det laveste handicap årspokalen.

Der vil være en præmie til vinderen af Order of Merit i C-rækken.
Pokalen og præmien uddeles ved årsafslutningen lørdag den 5. oktober 2015