JDT (Junior Distrikts Tour) 2015

Sønderjylland

13. sept.

Blommenslyst

Spillere som repræsenterer Odense Golfklub i JDT 2015:

Pernille Thomsen

Marcus Ehlers

Jacob Rasmussen

Emil Glue Thomsen

Maja Sandhus

Tobias Andersen

Magnus Hallundbæk Hansen

Mikkel Sørensen

Søren F. Jacobsen

Mads Rohr Hampenberg

Alexander Ehlers

Ansvarlig for JDT: Jan Ehlers

JDT & JDT (MINI TOUR) 2012
Den 21. april

gik starten på årets JDT. Det foregik på Vejens Golfklubs anlæg. Det blev blev en lang dag for de 6 juniorer fra klubben. Dagen bød nemlig på regnvejr, haglbyger samt lyn og tordenvejr! som gjorde at spillet måtte afbrydes hele 2 gange. Dette var ikke lige en fordel for spillerne som endte med rimelige placeringer. Spillerne holdt dog humøret i top trods strabadserne -
I U14 var det Tobias Andersen på en 10. plads og Emil Løvstrup på en 13. plads.
I U16 var det Marcus E. Ehlers på en 4. plads, Nicolai Rossau på en 8. plads mens Oliver Rasmussen endte på en 14. plads.
I U19 spiller kun Nico Lund som endte på en 16. plads.

Nedenunder ser Tobias og Nicolai spændt på mens Marcus slår ud på hul 1.
Det skal lige nævnes at der var fantastiske scores på enkelte huller! Såsom Nicolai som startede ud med en birdie på 1. hul.

Så er baner og spilledatoer for JDT Mini Tour i 2012 endeligt fastlagt -

Vejen Golfklub lørdag den 21. april
Esbjerg lørdag den 12. maj
Holsted lørdag den 9. juni
Langeland lørdag den 23. juni
Barløseborg lørdag den 11. august
Tønder lørdag den 8. september

Mini Tour 2011

Den 18. september

spillede drengene sidste Mini Tour, dog uden Tobias da han var skadet på dagen. Det blev desværre ikke til topplaceringer denne gang, og det var umuligt at nå nr. 1.
Som ventet var det da også Frederik Westphal fra Faaborg Golfklub som løb med hele sejeren. Tillykke til ham.
Den endelige stilling kan ses her.

Nedenunder de 3 æg!!! Trods nederlag er humøret altid i top -
De 3 æg?

Nedenunder får Frederik W pokalen af Bente fra Distrikt 3.
Frederik W fra Faaborg nr 1

Den 13. august

var det Langesø Golfklub der stod for tur. Vejret var fint - det regnede ikke og banen var god at spille på.
Desværre har Marius meldt sig ud af klubben og er derfor ikke mere på holdet. Tak for denne gang Marius.

Den 4. juni

stod den på Mini Tour igen. Denne gang i Nordborg. Vejret viste sig fra den bedste side - alt for gode side i følge drengene.
Fredeik Westphal, Jes K Jessen, Marcus E. Ehlers, Marius Nielsen og Tobias Andersen
De 4 drenge samt dagens match vinder Frederik Westphal fra Faaborg.

Den 8. maj

var årets første runde i Henne Golf Klub. Der blev spillet i tørt men meget blæsende vejr. For blæsende og på for hårde greens ifølge de 4 drenge.
Ellers havde de en god tur, bortset fra en slem vabel til Jes som måtte gå af på hul 9. Marius slog sig til en 4 plads og var godt tilfreds!
Resultater og stillinger kan som altid ses på distrikt 3´s hjemmeside.

De 4 drenge ved klubhuset og 18. green. Og sjovt var det trods alt!

Klubber til Junior Distrikts Tour JDT. U.14 (Mini Tour)

1. afdeling Henne Golf Klub start kl. 09.00. den 8. maj 2011

2. afdeling Nordborg Golf Klub start kl. 09.00. den 4. juni 2011
3. afdeling Langesø Golf Klub start kl. 09.00. den 13. august 2011
4. afdeling Golfklubben Lillebælt start kl. 09.00. den 18. september 2011

I år er det Tobias Andersen, Marcus Egetoft Ehlers, Jes Kjærsgaard Jessen og Marius Nielsen der er udtaget til Mini Tour.
Tourleder er Jan Ehlers mobil 222 666 88

Du kan finde mere info på Distrikt3 hjemmeside

Mini Tour 2010

Den 25. september

var det så afgørelsens time i Tønder Golfklub. Simon og Tobias havde svært ved komme i ordentligt gear og havde da heller ikke andet end æren at spille for. Men spillede nogenlunde hæderligt og gennemførte i godt humør. Marcus derimod, havde chancen for at rykke op. Men måtte se sig slået på dagen med en 5. plads, men sluttede samlet på en 3. plads. Tillykke!

Den 11. september

var det Odense Golfklub som lagde bane til 3. afdeling af Mini Tour. Trods hjemmebane fordel rækkede det kun til en 11. plads for Simon og en 3. plads til Marcus i Mini 2. Desværre blev Tobias diskvalificeret. Men humøret var i top trods alt og turneringen blev afviklet i pænt vejr.

Den 26. juni

var det 2. afdeling i Benniksgård Golf Klub. En flot men lidt svær bane, som blev prøvespillet dagen før. Det blev til en 3. plads i Mini 2 for Marcus E. Ehlers. Tobias Andersen kunne desværre ikke få spillet til at køre optimalt. Men humøret var trods alt igen denne gang i top!

Fra venstre - Nicolaj B. Andersen - Blommenslyst, Tobias Andersen - Odense og Kristian Kousgaard - Fredericia

Fra vestre - ?, Marcus E. Ehlers - Odense og Frederik Westphal - Faaborg

Samlet stilling kan ses http://www.distrikt3.dk/samletmini.htm.

Den 15. maj

var Tobias Andersen, Simon Dupont og Marcus E. Ehlers afsted til 1. afdeling på Mini Tour som foregik i Holsted. Humøret var højt og vejret var med dem. Tobias og Simon, som spillede slagspil i Mini 1, nåede desværre ikke en placering i top. Marcus som spillede stableford i Mini 2, slog sig til en 3. plads. Tillykke til ham.

Fra venstre Tobias Andersen, Simon Dupont og Marcus E. Ehlers - med 18. green i baggrunden.

Den 2. maj

var Tobias Andersen og Marcus E. Ehlers, desværre uden Simon Dupont som var forhindret, i Holsted Golfklub for at prøvespille banen inden det går løs til Mini Tour 2010 den 15. maj.

Her indsættes billede (junior6002.JPG)
To friske drenge, i dejligt vejr, inden det går løs!

Der var også visse udfordringer, som på hul 10! Gul tee i baggrunden.

MINI TOUR 2010

I år er Tobias Andersen, Simon Dupont og Marcus E. Ehlers udtaget til Mini Tour