Spil gratis som junior!

Dansk Golf Union har siden 2003 indsamlet oplysninger fra klubberne om en gensidig gratis greenfee aftale for juniorer.
Klubberne kan være med i en fuldt ud gensidig gratis greenfee aftale, eller i en aftale, hvor der minimum er en betalende voksen pr. tre gratis juniorer ("3 for 1").

Praktiske oplysninger

En klubs juniorspillere kan godt spille i de klubber, der er tilmeldt en anden aftale, end den klubben selv er tilmeldt i. Ønsker man at besøge en klub i den anden ordning, skal man imidlertid betale efter aftalen om en betalende voksen pr. tre gratis juniorer.

Greenfee aftalen giver juniorerne i de tilmeldte klubber ret til greenfeefrit spil i de andre klubber, der er tilmeldt aftalen. Husk derfor altid at medbringe DGU-kortet ved spil på andre baner og skriv alle spillerne ind i klubbens greenfeebog.
Rent praktisk anbefales det, at klubberne på forhånd ringer og aftaler nærmere vedrørende tidsbestilling i den klub, man ønsker at besøge. Har klubben i forvejen et administrationsgebyr for bestilling af starttider, skal den gæstende klub betale dette, uanset hvilken aftale klubben er tilmeldt i. Eventuelle krav til handicap skal selvfølgelig være opfyldt.
Det skal præciseres, at der i aftalen med tre juniorspillere pr. betalende voksen, er tale om maksimal (og ikke præcis) tre spillere pr. voksen. Det er derfor helt i orden, at der kun er en eller to juniorspillere i følgeskab med en betalende voksen.

Oversigt over klubber

En opdateret liste, over hvilke klubber som er med i aftalen, kan ses her.