Turnering 2016

Læs mere!

Praktisk info
Læs mere!
Komiteen

Læs mere!

Årsberetning 2016 for onsdagsdamerne i Odense Golfklub ved Lea Bolander Krengel.

 

Komiteens sammensætning i sæson 2016.

Komiteen bestod af Lis Thygesen, Marijke Myhring, Anne Hangaard, Lea Bolander Krengel og Lene Thimm Hansen.

Det har været et godt og konstruktivt og igen meget lærerigt år. Vi har forsøgt, at ligge så meget arbejde som muligt i starten af året, således at vi har, kunne holde mere ”fri” i løbet af sæsonen. Vi har i alt mødes 3 gange siden oktober sidste år ellers har vi mødes i forbindelse med månedsafslutningerne. Vi har en kontakt via mails, som fungere rigtig godt.

 

Sæson 2016

Der er blevet brugt tid på turneringsplan, sponsorer, o.m.a. og så startede vi den 6. april i år med vores første match og månedssamling.

 

Der har i år, ikke været så mange nye damer på banen, hvilket vi jo syntes er lidt en skam. Om det er et udtryk for at der ikke kommer så mange damer til klubben, om de ikke ved at vi eksisterer eller om de bare ikke gider onsdagsdamerne – det ved vi ikke. Det må vi arbejder lidt mere på hen over vinteren.  

 

Sidste år har der været 113 unikke damer på banen – i år ”kun” 96 damer.  

 

Der har været 6 sponsorturneringer.

Mange tak til sponsorerne – det er noget vi sætter meget stor pris på, og fantastisk at vi kan få så god opbakning igen i år.

Som ny sponsor havde vi Tryde Andrés og OJ Golf.

Eksisterende sponsorer var Helle Britt Design, Fyns Trykluft ved Mona Skaarup, Fyens Stillads, Nielsens, Bjerg Iversen, Holst Sko, Kaffe og The Huset, Helle Kaa Smykker og ProGolf.

Endvidere har vi fået præmier fra OGK Restaurant, Ingelise Guldsteen, Susi’s fødselsdag og Birthe Milwertz.

 

Pink Cup var i år skilt ud af Onsdagsdamerne, som en prøve og fordi vi ville give chancen for at den måske kunne vokse sig endnu større.

Judith med hjælp fra andre gjorde en stor indsats og fik samlet kr. 11.500 ind.

Det var en turnering i år for både herrer og damer og der var 52 tilmeldinger.

Vi skal nu i gang med at se på, om det skal fortsætte næste år eller om det skal tilbage til onsdagsdamerne.

 

Hulspil stod Ingelise for i år, hvilket vi er mange spillere som sætter stor pris på. Jeg ved at hun vil fortælle mere om det efter maden.

 

Også i år har vi ført 2 lidt anderledes turneringer videre fra tidligere sæsoner.

Jernladies og pakkespil. Jeg fornemmer at disse 2 turneringer er ved at blive accepteret rundt omkring og de vil derfor også være at finde i næste års turneringplan.  

 

Der er også i år blevet holdt statistik med antallet af birdies, hvor der hver onsdag er blevet talt birdies sammen, jeg ved der er blevet lavet nogle eagles derude også, så det kunne være man snart skulle begynde at tælle dem også. Flot gjort af alle jer.  

 

Sidste år, er der blevet oprettet en facebook gruppe for os, onsdagsdamer, hvor vi alle kan ligge billeder ind af diverse karakter J Gruppen hedder ”odense golfklub onsdagsdamer” og alle er velkommen til at bruge den. Vi er glade for at se at nogle bruger den, men den kan bruges meget mere J

 

Jeg vil her også tilføje at vi næste år afholder Lady Fyn her i klubben og det vil også være 25 års jubilæum. Marijke og jeg vil i den nærmeste fremtid sætte os sammen og finde ud af, hvad vi skal finde på af spændende ting og sager. Tror ikke jeg siger for meget, hvis jeg afsløre at det bliver en fredag og at jeg naturligvis håber på at så mange dammer som muligt, stiller op for at repræsentere Odense Golfklub på bedste vis. 

 

 

Afsluttende bemærkninger

 

Tusind tak for et godt år og tak til mine andre medkomitedamer – det har været lærerigt og meget hyggeligt.

 

Jeg vil gerne sige en speciel tak til Lene, som har formået at afsætte tid i sin meget travle kalender for at være en del af Komitéen, som også er grunden til at hun ikke genopstiller. Så mange tak Lene, vi sætter stor pris på det du har gjort for os.

 

Jeg glæder mig til en sæson mere, også med nye medlemmer i Komiteen.

 

 

Website af Kosmos Grafisk i samarbejde med Dynamicweb
Kosmos Grafisk Dynamicweb